“E lamë në shtëpi”- shprehen truprojat e ish kryeministrit të Maqedonisë Nikola Gruevski. Ky i fundit vazhdon të mbetet i zhdukur edhe pse ndaj tij është lëshuar një urdhër arresti.

Mediat vendase shprehen se Gruevski ka qenë prezent deri të enjten e fundit të 2 nëntorit. Për këtë kanë dhënë deklaratë dhe truprojat e tij, të cilët e kanë lënë në shtëpinë e tij dhe se kanë parë më prej atij momenti.

Mbi Gruevskin rëndojnë akuzat e shpërdorimit të detyrës gjatë blerjes për nevojat e qeverisë të një “Mersedesi” në vlerën rreth 600 mijë euro.