Një magjistar indian dyshohet se ka mbetur i vdekur, pasi u zhyt në lumë i lidhur me zinxhirë dhe litar. BBC shkruan se Chanchal Lahiri, i njohur me emrin e tij të skenës ‘Jadugar Mandrake’ (Wizard Mandrake), u ul me çikrik në lumin në Kolkata të dielën me një kostum të verdhë dhe të kuq.

40-vjeçari i cili i kishte këmbët dhe krahët e lidhura, duhej të zgjidhej e të notonte që të shpëtonte, por fatkeqësisht ai dështoi. Ndërkohë sot kanë dalë pamjet dramatike nga nga momenti kur ai u fut në ujë.

Që ditën e ngjarjes, punëtorët e shpëtimit kanë pastruar ujërat e turbullta, por ende nuk e kanë gjetur trupin e magjistarit.

Lahiri tha paraprakisht se ai kishte tërhequr me sukses një rrëke të ngjashme 21 vjet më parë në të njëjtën vend në qytetin lindor.

“Nëse mund të dal prej ujit, atëherë do të jetë magji, por nëse jo, kjo do të jetë tragjike”, tha ai, duke pranuar se do të ishte e vështirë që ai të lirohej.