Në mes të marsit dhe korrikut, nëntë zjarrëfikës të një njësie në Rancho Cucamonga Fire District në Kaliforni, u bënë ballallarë njëherësh.

Të gjitha bashkëshortet e tyre kishin ngelur shtatzëna pothuajse në një kohë. Ndjesinë e prindit ata e kanë treguar me një foto kur të gjithë së bashku mbajnë në krah bebet e tyre disa muajshe.