Një nga uraganet më të tmerrshme vijon rrugën drejtë Floridës pasi goditi shumë ashpër Kubën. Tashmë po forcohet sërish dhe deri tani ka shkuar në kategorinë e katërt. 

Nëpërmjetë një statusi në rrjetet sociale Presidenti i SHBA, Donald Trump ka shkruar se të gjitha forcat do të jenë gati. Zoti ju bekoftë të gjithëve’, janë fjalët e tij.

Në Kubë nuk ka ngelur më asgjë ndërsa mësohet se gjithçka ka shkuar për dëm ndërsa i gjithë vendi ndodhet në një Blackout total.

Gati 1 e 4  e shtetit të Floridas është larguar nga vendi i tyre për shkak të urdhrit të largimit.