Thursday, October 28, 2021
Google search engine
HomeLajmeSh*kojne mediat ruse: Turistët vd iqën menjëherë, cfare po fshehin punonjësit e...

Sh*kojne mediat ruse: Turistët vd iqën menjëherë, cfare po fshehin punonjësit e hotelit?

Sergey Burenkov, 60 vjeç, dhe bashkëshortja Natalya Burenkov, 58 vjeç, ishin me pushime në Shqipëri, së bashku me vajzën e tyre Katia, 31 vjeç, dhe partnerin e saj Nikita Belousov, kur u gjetën të vd e kur në saunën e një hoteli në plazhin e Qerretit në Kavajë.

Sipas burimeve të A2 CNN, ish-puna e burrit si gjeneral ushtrie ka shtuar dy shimet se turistët mund të jenë h e lmuar nga agj entë b iolo gjikë, ndërsa një tjetër pistë është ajo e asfi k simit nga rrjedhja e gazit.

Mediat ruse shkruajnë se ngjarja mbetet e veshur me mi ster. Tabloidi Komsomoskaja Pravda, shkruan se është e vështirë të besosh tezën e h el mimit. Gazeta shkruan se v ik timat nuk kishin shenja kon vulsionesh, siç ndodh në raste të ngjashme.

Gazeta shton më tej se “turistët kanë vd e kur në vend, pa pasur kohë të dërgojnë sinjal për ndihmë”. Një nga vik t imat ishte i shtrirë në një shezlong, dy ishin në një stol dhe i katërti ishte buzë pishinës me këmbët brenda saj.

“Policia po heton për mundësinë që një substancë të jetë futur në dhomë përmes ventilimit, duke shkaktuar v d ekjen e shpejtë. Megjithatë, punonjësi i hotelit që ka gjetur tr upat, pretendon se ajri ishte krejt normal.

Rrethanat mist e rioze të vd e kjes së rusëve ngrenë dy shime serioze në lidhje me personelin e ‘Gloria Palace’. A ka qenë i sinqertë stafi i hotelit kur ka përshkruar rrethanat e t ra gje disë? Duket se versioni k r i mi nal i incidentit nuk duhet mohuar”, shkruan gazeta.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments