Thursday, October 28, 2021
Google search engine
HomeJetë dhe StilNumri i vijave që ke tek kyçi i dorës tregon sa do...

Numri i vijave që ke tek kyçi i dorës tregon sa do të jetosh dhe si do të jetosh, sapo u zbulua

Në kursin e viteve ka pasur shumë mënyra për të interpretuar apo për të ditur fatin e personave nëpërmjet vijave të dorës. Kësaj here do të përqëndrohemi tek vijat të cilat ndodhen në pjesën e brendshme të kyçit të dorës.

Nëse vijat janë të gjata dhe të vazhduara tregojnë jetë të gjatë, nëse ka ndërprerje mes tyre tregojnë vështirësi në jetën e personit. Numri i vijave që ke në kyçe lidhet edhe me jetëgjatësinë, sa më shumë vija aq më shumë vite jete do të kesh.

Nëse vija e parë është e pandërprerë tregon 30 deri në 40 vite jetë.
Për sa i takon vijës së dytë ajo tregon 40-60 vite jetë ndërsa vija e tretë tregon 70-90 vite jetë, teksa vija e fundit kalon mbi 90 vite jetë. Në përgjithësi shumë pak njerëz e kane vijën e katërt në kyçet e tyre.

Nëse vija është e qartë dhe e thellë tregon se do të gëzosh shëndet dhe forcë fizike. Nëse nuk është shumë e qartë tregon se nuk kujdesesh për veten dhe e lë pasdore.
Nëse bëjmë një ndarje nga ana gjinore kjo vijë mund të shërbejë për të dalluar probleme specifike shëndetësore. Përshembull gratë që e kanë të ndërprerë mund të kenë vështirësi që të ngelin shtatzënë. Ndërsa për burrat vija e ndërprerë mund të tregojë probleme me prostatën ose me sistemin e riprodhimit.

Vija e dytë tregon pasurinë, prosperitetin si dhe lumturinë në jetën e personit, ndërsa vija e tretë është e lidhur me famën dhe popullaritetin.
Në fund vija e katërt lidhet veçanarisht me forcën dhe pushtetin.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments