Thursday, October 28, 2021
Google search engine
HomeShowbizPl as s*ksi live në Big Brother. Kêrkohet urgjent ndalimi i programit

Pl as s*ksi live në Big Brother. Kêrkohet urgjent ndalimi i programit

Kjo nuk do të ishte hera e parë që në një format si ‘Big Brother’ të kryeshin marr ëdhënie se k s uale, por këtë rradhë bëhet fjalë jo vetëm për një çift por për dy të tillë.

Këto episode i kanë dhënë banorët çift Stephen Bear-Chloe Khan dhe Leëis Bloo- Marnie Simpson në shtëpinë e ‘Big Brother’ në Angli. Kjo ka nxitur irri time nga qytetarët dhe aktivistët të cilët e kanë quajtur ska ndaloz dhe kanë kërkuar ndalimin urg jent të tij.

Marrëdhënie të tilla, edhe pse jo në këtë formë, janë kryer edhe në ‘Big Brother Albania’ në edicionet e kaluara, ndërkohë që në atë aktualin është deklaruar kundër rregullave.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments