Thursday, October 28, 2021
Google search engine
HomeJetë dhe StilÇ’ndodh me fëmijën kur bëni s*ks në shtatzëni? Ekspertët japin lajmin befasues

Ç’ndodh me fëmijën kur bëni s*ks në shtatzëni? Ekspertët japin lajmin befasues

Ndoshta se.k si është gjëja e fundit që të vjen ndërmend kur je shtatzënë. Por kjo va.ret nga hor monet, ndaj nëse ke dëshirë të kryesh marrë dhë.nie dhe je shtatzënë, nuk ka asgjë të ke.qe, përkundrazi.

Por a është e rr.ez ikshme të shkundesh kur je shtatzënë? Sipas ekspertëve, mund të bësh se k.s sa të duash kur je shtatzënë!

Penetrimi është përfundimisht diçka e sigurt, në një shtatzëni normale. Theksojmë: normale. Nëse shtatzënia ka komplikime, se ksi nuk është zgjedhja më e mirë. “Është shumë e pagjasa që s e.k.si në shtatzëni të shka ktojë ab ort”, shpjegon Prof.Dr. Mary Jane Minkin: “Marr ëdh.ëniet e rregullta se k.s.u.ale nuk ndikojnë në shëndetin e shtatzënisë.” Sidoqoftë, duhet të merret edhe një aprovim nga ana e mjekut, sepse mund të ketë ndërlikime që e bëjnë të rr.ez ikshëm s.e k.sin gjatë shta.tzënisë.

“Se.k si është në rregull edhe nëse je shtatzënë me binjakë dhe trinjakë”, shprehet Dr. Christine Proudfit, sipas “bota sot”. Nëse ndjeni simptoma si dh.embja, shkarkime të pazakonta vag .inale, gj.a kosje, apo dhe mbje pas .s.e k.sit, duhet të vizitoheni patjetër.

Dhe si përfundim, bebja nuk i ndjen “gudulisjet” gjatë s.e ksit. Pe nisi g odet cerv iksin, i cili shërben si një barrierë për çfarëdo mund të përpiqet të hyjë brenda. Përveç cer viksit, lëngu am niotik e rrethon beben si një mburojë prej uji, që gjithashtu e mbron beben.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments