Sunday, October 31, 2021
Google search engine
HomeLajmeMë i frikshmi tërmeti por..”, Luljeta Bozo tregon nga çfarë tjetër rrezikohen...

Më i frikshmi tërmeti por..”, Luljeta Bozo tregon nga çfarë tjetër rrezikohen shqiptarët

Profesoresha Luljeta Bozo ishte ajo që i qetësoi shumë shqiptarët pas tërmetit të fortë të 26 Nëntorit, pasi ishte ndër të paktët njerëz që shpjegonte qartë se çfarë po ndodhte me ndërtimet në vendin tonë.

Ndër rreziqet natyrore nga të cilat rre zi kohen më së shumti ndërtesat në Shqipëri, Bozo u shpreh se më i f ri kshmi është tërmeti. Rr e ziqe të tjera, ajo renditi rrës hqitjet e dherave, përmb yt jet dhe zjarret.

“Ne kemi shumë pro bleme, shumë rr ez iqe natyrore, më i frikshmi është tërmeti. Megjithatë pak a shumë dihet në Shqipëri kush janë zonat me aktivitet të lartë sizm ik. Durrësi nuk duhet të zbrazet, por duhet të ndërtohet mirë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments