Thursday, October 28, 2021
Google search engine
HomeJetë dhe StilSara e thote troç: Ja sa zgjat s*ksi me një mashkull të...

Sara e thote troç: Ja sa zgjat s*ksi me një mashkull të vi*gjër

Ekspertja dhe punonjësja e se.k sit Sara Greenmore, ka folur për atë që ndodh brenda dyerve të një shtëpie publike.

Se.ksb omba Sarah është nga Nevada, SHBA, dhe duke folur për klientët e saj atje, ka pranuar se ka shkuar edhe me 7 burra brenda një nate, ndërkohë që fitimet e saj arrijnë deri në 10.000 dollarë për 13 ditë.

Ajo është shprehur se, akti me djemtë që kryejnë marrë dhënie se.k suale për herë të parë mund të zgjasë 20 sekonda, me më të dobëtit dhe 1 minutë e 30 sekonda për adoleshentët më të fortë, me të cilët asaj i ka që lluar të punojë.

Madje Sara është përgjigjur se, puna që ajo bën nuk ka ndikuar negativisht në lidhjen e saj me yllin po.rn ografik, megjithëse tanimë është single dhe mundohet që njëkohësisht të punojë e të gjejë edhe kën aqësi për vete tek klientët.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments