Monday, November 1, 2021
Google search engine
HomeLajmePërmbarimi shkon të sekuestrojë shtëpinë në Durrës, ajo që gjejnë brenda i...

Përmbarimi shkon të sekuestrojë shtëpinë në Durrës, ajo që gjejnë brenda i la pa mend

Nje ngjarje be fas uese ka ndodhur ne Durres, ne Shkembin e Kavajes, kur Permbarimi ka shkuar te seku estroje nje shtepi te pabanuar, për llogari të një banke ku rezultonte me kredi.

Sipas burimeve, ne momentin qe përmbaruesit kane hyrë brenda bashkë me po licinë kanë gjetur dy a.r m.ët e përshtatura për s n.ip.er me si..lenci.ator, një p.ist.0letë dhe një sasi ka.n a.bi.si.

Mesohet se është lamëruar menjehere Policia e Durrësit e cila ka shkuar në vendngjarje dhe ka bërë sekuestrimin e ar.m ë.ve të zja.rr.it. Nga verifikimet paraprake rezulton se pronari është emigrant në SHBA.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments