Saturday, October 30, 2021
Google search engine
HomeLajmeVendimi qe hyn në fuqi menjehere, nga sot vjen ndryshimi i madh...

Vendimi qe hyn në fuqi menjehere, nga sot vjen ndryshimi i madh tek institucioni shtetëror shqiptar

Drejtori i ri i Përgjithshëm i Tatimeve do të jetë nga sot ish kreu i Ujesjelles Kanalizimeve Ceno Klosi.

Vendimi i plotë:

EMËRIMIN E DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË TATIMEVE

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 17, të ligjit nr.9920, datë 19.5.2008, “Për procedurat tatimore në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Financave dhe Ekonomisë, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Ceno Klosi emërohet në detyrën e drejtorit të Përgjithshëm të Tatimeve.
Ngarkohen Ministria e Financave dhe Ekonomisë dhe Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve për zbatimin e këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments