Saturday, October 30, 2021
Google search engine
HomeLajmeVëmëndje të madhe! Kurrë mos i bëni këto gjëra para se të...

Vëmëndje të madhe! Kurrë mos i bëni këto gjëra para se të bëni dashuri

Momentet kur mund të ndodhesh në si.klet gjatë raporteve int.ime janë të panumërta dhe ty as që të shkon ndër mend se nga se shka.ktohen.

Madje, në disa raste, veprime të caktuara mund të jenë edhe të rrez.ikshme për shëndetin. Prandaj ki parasysh që të mos i bësh.

Ne i kemi grumbulluar te gjitha ne nje artikull dhe këto janë 6 prej tyre.

Të hash erëza
Ushqimi shumë pik.ant nuk modifikon vetëm shijen dhe aromën e gojës dhe të lëkurës por edhe të vag.inës. Prandaj jo ushqim dje.ges para se te beni dashuri.

Të pish shumë alk.ol
Ndonjë koktej mund edhe të të sjellë në qejf, por nuk duhet ta ekzag.jerosh. Alk.oli mund të të sjellë më shumë gjumë sesa dëshirë. Pastaj edhe arritjen e orga.zmës e bën më të vës.htirë.

Të lash dh.ëmbët me furçë elektrike
Mund të duket e çuditshme por irri.met që shka.ktohen në mu.kozë ose ça.rjet e padukshme, mund të të rr.isin rre.zikun e pre.kjes nga sëm.undjet të transmetueshme. Më mirë përdor një manuale.

Të dep.ilohesh
Nëse sapo je dep.iluar, më mirë sht.yje për ca ditë më pas. Ndryshe do jesh e ekspozuar ndaj infe.ksioneve. Shtresa më e hollë dhe e padukshme e lëkurës gër.ryhet. Të paktën dep.ilohu një natë para.

Të përdorësh ushqime
Jeni frymëzuar nga filmi “9 javë e gjysëm”? Kujdes ku përfundon çokollata. Ideja e përhapjes së panës nëpër trup mund të jetë shumë eksi.tuese por sheqeri që përmbajnë disa përbërës ushqimorë mund të të irri.tojnë lëkurën ose ta inf.ektojë. Më mirë qëndro te goja dhe mos përdor asnjë ushqim si lubr.ifikant.

Të pish ila.çe
Mund të irri.tojë mu.kozat dhe ta bëjë shumë të dh.imbshëm një raport te te berit dashuri. Shm.ang ila.çet para se te beni dashuri.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments