Thursday, October 28, 2021
Google search engine
HomeJetë dhe StilBurri më i "egër" në botë: Ka tre gra dhe cila nga...

Burri më i “egër” në botë: Ka tre gra dhe cila nga ato e mërzit nuk i jep s*ks per nje muaj

Poligamia është një praktikë martesore e njohur veçanërisht në botën arabe dhe në vende të caktuara të Afrikës Nën-Sahariane. Por ka edhe raste kur ndodhin edhe në vende perëndimore që kanë besim katolik ose ortodoks.

Rasti i Ivan Sukhov, i cili është rus dhe i besimit ortodoks ka habitur botën. Ivan ka tre gra dhe nëse ato e bezdisin i dë non duke u thënë se nuk do të bëj gjë me to në kr.evat për një muaj rresht.

Ai do të ketë 50 fëmijë dhe thotë se shkon mirë me të gjitha gratë. Deri më tani ai ka 10 fëmijë. Njëra nga gratë punon si infermiere, kurse dy të tjerat janë pa punë ato qëndrojnë në shtëpi.

Sigurisht që familja e madhe merr ndihma nga shteti rus dhe së shpejti, ata pritet të zvendosen në një shtëpi të madhe në preferi.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments