Thursday, October 28, 2021
Google search engine
HomeLajme"Do të ketë vik tima nëse..." Kush spiunoi? Artan Hoxha plas b*mbën...

“Do të ketë vik tima nëse…” Kush spiunoi? Artan Hoxha plas b*mbën për ngjarjen e rëndë

Gazetari investigativ Artan Hoxha foli per ngjarjen e rende qe ndodhi në Nikël ne fundjave ku u gr abit dhe dh u n ua biznesmeni Nazmi Çangu.

Sipas Hoxhes, nëse kjo ngjarje nuk zbardhet nga policia do të çojë në vik tima.

Hoxha tha më tej se autorët kanë pasur informacion se biznesmeni kishte një shumë të madhe parash në shtëpi dhe momenti nuk është zgjedhur rastësisht.

“Ngjarja është shumë e rëndë. Për më tepër në familjen e një biznesmeni. Nuk mund të them sa persona kanë qenë, roli që kanë pasur. Këto ngjarje edhe me 4-5 veta bëhen, boll të jesh i sprovuar dhe motivuar për ta bërë. Në rastin konkret e kanë ditur me cilin kanë të bëjnë dhe nuk është kollaj të kryesh kr ime në Nikël.

Përveç banorëve të zonës. Është e vështirë, dikë duhet të pyesësh. Aq më tepër me personin në fjalë, ka qenë punonjës policie. Pamja ka qenë e mbuluar me kamera sigurie, këtë e kanë ditur mirë edhe autorët. Ata kanë vepruar të veshur me uniforma policie, ka shumë ngjarje që nga Enver Stafuka, që e rrë mbyen. Çangu tha se nëse nuk e zgjidh shteti, do ta zgjidh unë, “nuk e fal gja kun”. Ai jep një alibi dhe e lidh pjesën e gishtit me faktin që nuk gjente çelësin e kasafortës. Të dhënat e tyre përputhen.

Edhe familjarët japin të njëjtat dëshmi. Objektivi i tyre primar ka qenë marrja e parave, nga e dinin që mbante shumë të mëdha dhe kasafortë? Në të kaluarën është thënë se Çangu ka aktivitet dhënien e parave me fajde. Ata ose kanë pasur informacion që sasi parash, se ngrihet pyetja përse tani? Shuma dimë se është më e madhe se 120 mijë euro. Duket një ngjarje më e vështirë se vetë gra bitja vendi ku hynë, zona.

Çangu tha se ishin me dialekt nga zona e Kurbinit ose malësia e Krujës, ai dha një lloj identikiti. Ai është përle shur me ata, ai tha njërin e ka kafshuar në krah. Ata e mposhtën vetëm me dh u në atë. Ai dukej se ishte bërë një kas aphanë. Nëse kjo ngjarje nuk zbulohet do të çojë në vik tima sepse nuk ta fal kush. Mua më shumë më tme rron fakti i guximit të atyre që e bënë” tha Hoxha.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments