Thursday, October 28, 2021
Google search engine
HomeJetë dhe StilKëtë pjesë të trupit të gjithë harrojmë ta lajmë kur bëjmë dush,...

Këtë pjesë të trupit të gjithë harrojmë ta lajmë kur bëjmë dush, mos e bëni më këtë gabim pasi rrezikoni jeten

Një sasi e madhe djerse gjatë ditës mund të prodhohet vetëm nga këmbët tona, pasi ato kanë rreth 250,000 gjëndra djerse!

Dhe e kombinuar me bakteret që jetojnë mbi to, kjo krijon një erë mjaft të keqe. Larja e këmbëve jo vetëm që ndihmon në heqjen e aromës, por gjithashtu përmirëson qarkullimin e g ja kut.

Larja e këmbëve është shumë e rëndësishme për këto arsye: Ndihmon për të larguar erën e tyre.Larja e rregullt dhe siç duhet e këmbëve ndihmon në heqjen e papastërtive, në zhdukjen e qelizave të vde kura të lëkurës, si dhe të djersës që grumbullohet gjatë ditës. Shpëlarja e tyre thjesht me ujë nuk do të bëjë asgjë, pasi shumica e këtyre gjërave do të qëndrojnë atje.

Pastrimi shtesë ndihmon në parandalimin e infe ksioneve. Këmbët tona janë më të ndjeshme ndaj infe ksionit se sa pjesët e tjera të trupit, dhe bakteret që i mbulojnë ato mund të shkaktojnë lloje të ndryshme të inflamacionit. Fërkimi i këmbëve ju ndihmon për të shfuqizuar të gjitha shtresat e panevojshme të lëkurës së bashku me mik robet dhe për të parandaluar zhvillimin e gjërave të tilla si kërpudhat, lythat dhe kallot. Dhe kjo procedurë e thjeshtë është super freskuese.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments