Thursday, October 28, 2021
Google search engine
HomeLajmeSi ta kuptoni që një vajzë ka nevojë për s*ks? Ja shenjat...

Si ta kuptoni që një vajzë ka nevojë për s*ks? Ja shenjat që zbulojnë sekretin

Një një lidhje në çift se.ksi ka prioritet. Rezultati i një jete aktive se.ksuale është një bashkëjetesë e lumtur.

Edhe në qoftë se kemi kaluar një ditë të lodhshme dhe stresuese, kur vjen fjala tek se.ksi nuk ka refuzim. Ndryshe nga meshkujt, femrat janë ato të cilat japin shumë lehtë shenjat që kanë kanë kohë pa bërë se ks.

Ja cilat janë 3 shenjat treguese për një femër që ka kohë pa bërë se.ks:
Vetëvlerësimi i ulët

Në momentin kur një femër ka kaluar një kohë të gjatë pa kryer marrëdhënie se.ksuale, vetëvlerësimi që ka ndaj vetes është shumë i ulët.

Jeni më pak social

Një tjetër shenjë e cila tregon se një femër nuk ka kryer marrëdhënie se.ksuale është kur ajo nuk është shumë e komunikueshme dhe është e mbyllur në vetvete.
Mungesa e gjumit

Mungesa e gjumit është një tjetër shenjë e mungesës s.ksuale për femrat.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments