Te Fundit

Ekonomi

S’ndalen importet nga Kolumbia, 13-fishohen në raport me 2016-ën

Teksa në muajt e parë të këtij viti në portin e Maltës janë kapur katër herë ngarkesa me kokainë brenda kontenierëve, që transportonin mallra...

Varfëri, 25% shqiptarëve me 240 mijë lekë pagë, vetëm...

Një e katërta e të punësuarve që paguan sigurimeve shoqërore gjatë vitit të kaluar deklaruan paga 24 mijë lekë në muaj sipas të dhënave...

Të dhënat e INSTAT: Punët e bujqësisë i kanë...

Bujqësia ka një peshë të konsiderueshme në ekonominë shqiptare, duke u përgjigjur për 19% të PBB-së së vendit, po ashtu edhe punësimi në këtë...

Shqipëria/ Pagat më të ulëtat në të gjithë sektorët,...

Mali i Zi paguan më shumë bankierët, Serbia dhe Maqedonia kanë më të lartat pagat e punonjësve të teknologjisë dhe informacionit, dyfish në krahasim...

Bizneset italiane “dynden” në Shqipëri, pas shtrëngimit fiskal në...

Në janar të këtij viti në Itali hyri në fuqi ligji mbi faturimin elektronik për sipërmarrjet private. Bizneset italiane, subjekt i tatimit të vlerës...

Detyrimet potenciale nga PPP-të, BB: Do vazhdojnë të rriten

Banka Botërore ashtu si Fondi Monetar Ndërkombëtar ka theksuar se detyrimet potenciale që mund të lindin nga Partneritetet Publike Private do të rriten në...

Te Fundit

Kryesore

Me Shumë Lajme