Në kuzhinën e “Hell’s Kitchen” gjërat mund të degradohen për debatin më të vogël. Kjo pasi konkurrentët janë në trysninë e shefit Renato Mekolli dhe të kohës.

Shefi i kuzhinës kërkon maksimumin e perfeksion të konkurrentëve në kuzhinë. Dhe këto bëhen në të shumtën e rasteve shkaku i debateve mes tyre. Mbrëmjen e shkuar pjata e Ramazanit kishte në të një cifël të thyer.

Shef Renato e largon Ramazanin nga kuzhina, pasi cifla e e mbetur e pjatës së thyer rrezikon shëndetin e klientëve, ndaj ai duhej ta kishte kontrolluar më herët. Ne fund te mbremjes Ramazani, u perzgjodh si konkurenti për të lënë garën.

Por ne nje video te postuar ne Instagram, ai ka reaguar duke thënë se është thjesht një show dhe jo një emision gatimi.

“Nuk eshte nje emision gatimi,po thjesht nje show si te zihesh ne kuzhine, kjo eshte eksperienca ime”, shkroi ai.