Te Fundit

Kurjozitet

Vendet më të rrezikshme për t’u vizituar gjatë vitit...

International SOS, krijuar nga ekspertë të rrezikut global, ka përpiluar një listë me vendet më të rrezikshme për t’u vizituar gjatë vitit 2020. Vlerësimi për secilin shtet...

Bluja shpallet ngjyra e 2020- ës

Përzgjedhja e ngjyrës së vitit është një ngjarje e shumëpritur për të gjithë ata që duan të ideojnë shtëpinë ata që ndjekin trendet e...

Ja ushqimet që duhet të konsumoni për të forcuar...

Të kesh flokë të dobët do të thotë të rrisësh rrezikun e rënies dhe kjo mund të çojë në pasoja të rëndësishme psikologjike për...

Me këtë truk për pesë sekonda do të mësoni...

Nuk dini të vlerësoni në ç’gjendje ju janë flokët? Edhe për këtë ekziston truku shtëpiak. Ne e kemi provuar, ndërkaq këto janë rezultatet tona! Kur...

Gruaja lind binjakë dy herë në të njëjtin vit

Për Alexzandria Wolliston (25), 2019 ishte një vit mjaft tërheqës. Në fakt, më 13 mars, ajo lindi binjakët Malachi dhe Mark, dhe më 27 dhjetor,...

Mënyra si ju e mbani filxhanin, tregon shumë për...

Një test i thjeshtë që tregon tipin e personalitetit tuaj Ju si e mbani filxhanin? Disa detaje të rëndësishme i mësoni tani, përmes këtij artikulli! 1....

Te Fundit

Kryesore