Për të gjitha ato që janë të prirura të zbulojnë dhe mësojnë diçka rreth tendecave të festave, thonjtë mbeten te preferuarat e vajzave dhe grave sidomos kur ato ende nuk kanë menduar se si ti bëjnë me dizanje te bukura dhe nga më të ndryshmet. Edhe pse jemi në stinën e dimit nuk do të thotë të mbetemi tek ngjyrat e kuqerremta ose të errta.

Nëse doni të mbeteni tek klasikja dhe linjat e bukura grafike dhe dizenjuese , për tu ndjërë sa më bukur ja disa alternativa të ilustruara të artit të thonjëve.

Duke qenë se është një sezon festash këto janë ngjyrat më të bukura dhe të preferuara për çdo femër. Nëse ende nuk e keni vendosur shihni këto ilustrime më poshtë.