Të pasmet e tendosura, të ngritura, të rrumbullakëta janë ëndrra e çdo femre.

Me këtë ushtrim të lehtë do të arrini rezultate maksimale. Efekti do të jetë i dukshëm që në këtë pranverë.

Ushtrimet galiç në çdo formë dhe në mënyra të ndryshme gjithmonë janë ide e mirë për arritje të vitheve të përsosura.

Mirëpo ky ushtrim do t’ju ndihmojë të arrini super rezultate për një kohë edhe më të shkurtër.

Provojeni këtë ushtrim herën e parë kur të shkoni në palestër.

Si bëhet ushtrimi:

Me njërën anë të trupit shtrijuni në ulëse. Shikoni në dysheme, duke mos e rënduar qafën.

Kapuni për mbajtëse mbi kokë dhe me këmbë ngrini peshat nën këndin prej 90 gradësh.

Qëndroni një sekondë, dhe kur t’i lëshoni këmbët poshtë le të zgjasë kjo së paku tre sekonda. Bëni tri seri nga 12 përsëritje.

Ky është shembulli si mund të ushtroni edhe në variantin shtëpiak dhe të keni të pasme perfekte:

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook