Një video e rrallë është publikuar në rrjetet sociale.

Në pamjet e pabesueshme shihen dy gatopardë meshkuj dhe një femër duke kryer marrëdhënie seksuale.

Video është xhiruar në Tswalu në Afrikën e Jugut dhe i ka shokuar të gjithë.

Gatopardi femër tenton të largohet, por nuk ia del dot pasi nuk lejohet nga dy meshkujt.

Për më tepër shihni videon e mëposhtme: