Librat shpeshherë janë të duhurit të cilët ju fshehin apo japin mesazhet e duhura.

Ai që do të zgjedhësh në fotografi, ka një mesazh domethënës dhe të bukur për rrugën që nuk po guxon ta ndjekësh.

Libri nr.1:

Duhet të gjeni forcën dhe vetëbesimin për të pranuar veten; nga këtu nis gjithçka, ndryshe nuk do të shkoni askund!

Libri nr 2:

Fjalët e të tjerëve mund të jenë të rëndësishme por asgjë nuk është më shumë vendimtare se zëri juaj I brendshëm! Të gjitha zgjedhjet duhet t’I bëni duke dëgjuar veten. Për fat, jeni në periudhë të mirë dhe favorizoheni nga Universi.

Libri nr 3:

Universi ju tërheq vëmendjen; duhet të jeni më mirënjohës! Është e thjeshtë t’i arrish gjërat kur ke mbështetjen e të tjerëve por nëse nuk e kujtoni këtë gjë, shumë shpejt do të rrezikoni t’i humbisni njerëzit dhe punët!

Libri nr 4:

Jeni në një periudhë mëdyshjesh; A është kjo jeta që dua dhe puna që dua të bëj?! Mundet të jetë pikërisht ajo, mundet që jo; gjykoni me qetësi dhe zgjidhni rrugën që ju tregon zemra, pa e shpërfillur krejtësisht arsyen!

Libri nr 5:

Mos i nënvlerësoni gjërat e bukura! Universi ju ka në ‘zemër’ këtë periudhë prandaj mund ta shfrytëzoni kohën në favorin tuaj për të bërë ato gjëra që nuk keni guxuar të bëni më parë!

LEXO EDHE:  Zgjidh një shkronjë të lashtë dhe shih çfarë thotë për të ardhmen tënde

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook